Füzyon OSGB
Füzyon OSGB

Blog

0 92
İşyeri Güvenliğini Etkileyen Unsurlar : Görsel iletişim işyeri güvenliğini nasıl etkiler? Görsel yönetim olarak da adlandırılan görsel iletişim, işyeri güvenliğini iyileştirmek ve sürdürmek için denenmiş ve gerçek bir yöntemdir. Çeşitli farklı malzemeleri kapsar: duvar işaretleri, ekipman etiketleri, kimyasal etiketler, zemin işaret..
0 142
Güvenlik ve sağlık işaretleri En yaygın zemin işaretleme araçlarından biri endüstriyel sınıf zemin bandıdır. Zemin işaretleme bandı için harika bir uygulama, insanları tesisinizde güvenli bir şekilde yönlendirmeye yardımcı olmaktır. Aynı alanda birlikte hareket eden forkliftler, endüstriyel araçlar ve yayalar için ayrı şeritler oluşturmak için ze..
0 72
Sık Sorulan Sorular : Kapalı Bir Alanda Tehlikeler Nasıl Kontrol Edilir? İnsanlar, son derece tehlikeli olabileceğinden, mümkün olduğunca kapalı alanlara girmekten kaçınmalıdır. Kapalı alanlar çalışanların mahsur kalmasına, havasının tükenmesine, tehlikeli gazlara maruz kalmasına ve çok daha fazlasına neden olabilir. Ancak, bu tür durumlarda işçi ..
0 91
İş Güvenlik İçin Sorulan Sorular – Yönergeler İş Güvenliği ve Sağlığı Yönetimi, işverenleri birinin yaralandığı tüm durumları veya koşullar biraz farklı olsaydı işçinin yaralanacağı olayları araştırmaya teşvik eder. OSHA, işverenlerin her olay incelemesi için rapor sunmasını gerektirmese de, tehlike kontrollerini seçmek ve gelecekteki kazaları or..
0 149
 Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Amacı. (DGSA) Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı’nın temel amacı,  tehlikeli maddelerin taşınması yönetmeliklerine uyumu izlemektir, Neleri Kapsıyor. Tehlikeli maddelerin karayolu, deniz ve hava yoluyla taşınmasının her aşamasında müşterilere destek sağlamak. Saha ve araç DGSA denetimlerinin tamamlanması...
0 70
COVID-19 Testi En yüksek risk altındakileri korumak ve klinik bakımı desteklemek için bazı belirli gruplar için test yapılması önerilir ve yalnızca bu gruplar ücretsiz testler için uygundur. Yalnızca aşağıdaki durumlarda yanal akış testleri sipariş etmelisiniz: COVID-19 tedavileri için uygun olabilirsiniz sağlık veya sosyal bakımda çalışıyorsunuz ..
0 75
İlk Yardım Eğitimi  İlk yardımı öğrenmek için pek çok neden var, ancak kurs hakkında çevrimiçi bilgi ve ne beklenebileceği genellikle zor. Bu nedenle, ilk yardım akreditasyonunuzu almadan önce bilmeniz gereken her şeyi içeren bu faydalı kılavuzu bir araya getirdik. İlk Yardım Eğitimi -Nasıl hazırlanır   Heimlich manevrasından kalp masajına kadar..
0 76
İş sağlığı ve güvenliği Kursları : İş sağlığı ve güvenliğinin ne olduğunu, arkasındaki mevzuatı ve işyerinde işveren ve çalışanların sorumluluklarını keşfedin.   İş Sağlığı Ve Güvenliği Kursları –İSG nedir? İş sağlığı ve güvenliği (İSG), insanların işteyken güvenlik, sağlık, refah ve esenliği ile ilgilenen bir uygulamadır. Personel için güvenli bi..
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)